pyt olej
-
pyt olej
czy lal ktos olej do m3 e46 motul 300v 20w60?aktualnie jezdze na castrolu 10w60 ale nie wiem czy on taki dobry dzieki
Re: pyt olej
Ja jeżdże na MOTUL 300V COmpetition 15W50, ful synt w S54.
Nie chce sie wdawać w bezsensowne wywody - po prostu uważam, że jest to najlepszy olej do wyżyłowanych silników. Co więcej jest bardzo dużo pozytywnych opinii na temat jego zastosowania właśnie w s54 - fora M w USA.
Nie chce sie wdawać w bezsensowne wywody - po prostu uważam, że jest to najlepszy olej do wyżyłowanych silników. Co więcej jest bardzo dużo pozytywnych opinii na temat jego zastosowania właśnie w s54 - fora M w USA.
-
no wlasnie nie wiem czy nie zmienie tylko nie bardzo wiem na jaki?:))moze olej przestanie wogole palic?:)
Moje zdanie znasz.
Spalanie oleju na poziomie zerowym.
Spalanie oleju na poziomie zerowym.
Ja zalałem motulem i jak spuszczałem go do kolejnej wymiany to był bardzo rzadki tak jak woda, wróciłem do Castrola, w obu przypadkach zero ubytku oleju w trakcie od wymiany do wymiany
I na tym właśnie polega dobry olej - wyeksploatował się ale dobrze służąc silnikowi.
Pytanie też po jakim czasie ten olej zlewałeś?
Motul 300v to olej na rok lub 10.000 km - mówie z doswiadczenia a nie etykiety, niezależnie od auta.
Pytanie też po jakim czasie ten olej zlewałeś?
Motul 300v to olej na rok lub 10.000 km - mówie z doswiadczenia a nie etykiety, niezależnie od auta.